Hebris

Hebris Logo

Na jarenlang bij dezelfde bespanner te zijn geweest, moest ik noodgedwongen overstappen op een andere. Helaas was de klik hier niet aanwezig. Uiteindelijk heb ik besloten het zelf maar eens te gaan proberen. Langzamerhand waren ook anderen hierin geïnteresseerd. Een en ander is uitgegroeid tot een groeiende groep vaste klanten die honderden rackets per jaar laten bespannen. Hun spelniveau variëert van de laagste regionale klasses tot de (sub)top van Nederland. Ze hebben echter allemaal één ding gemeen: Ze willen een product dat past bij hun wensen.

Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat dus voorop. Wij luisteren naar uw wensen om een zo goed mogelijk, persoonlijk advies te kunnen geven, waarbij jouw voorbereiding op de eerste plaats staat. Dit geldt niet alleen voor bespanningen, maar ook voor schoenen, rackets, grips enzovoorts.

In mei 2012 is deze website online gegaan om meer mensen met deze benadering te kunnen bereiken. Via deze website proberen we de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken en waar mogelijk al advies te geven op de website. Voor het beste advies blijft persoonlijk contact natuurlijk essentieel. Je kunt ons dus altijd per mail of telefonisch bereiken.

Omdat wij de mening van jou, de klant, belangrijk vinden, is het nu ook mogelijk om productreviews toe te voegen. Hierdoor kunnen we ons advies verder optimaliseren, door niet alleen op onze eigen ervaring te vertrouwens, maar ook die van jullie.

Verder staan we altijd open voor suggesties, neem dus altijd even contact met ons op als u wat kwijt wilt.

Ik wens je veel plezier op hebris.nl, waar jouw voorbereiding op de eerste plaats staat

Met vriendelijke groet, 

Hennie Bruurmijn
Hebris